Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Arı Maya Çocuk Tiyatrosuna yoğun ilgi

Kültür Sanat

Osmaniye Belediyesi, kültürel faaliyetleri kapsamında Arı Maya Çocuk Tiyatrosunu ara tatile giren çocuklarla buluşturdu.

Osmaniye Belediyesi tarafından önceki yıllarda çocuklar için hazırlanan etkinlikler de büyük beğeni alan Arı Maya çocuk tiyatrosu, vatandaşların ve çocukların yoğun talepleri üzerine tekrar Osmaniye’de sahne aldı.

Belediye Başkanı Kadir Kara’nın öğrencilere 2023-2024 eğitim öğretim yılı ara tatil hediyesi olarak sunduğu Arı Maya Çocuk Tiyatrosu Cebelibereket Kültür Merkezinde sevenlerine keyifli anlar yaşattı.
İki seans olarak planlanan tiyatro, Osmaniyeli vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisi üzerine üçüncü seansta sahnelendi. 

Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın yoğun taleplerini geri çevirmediklerini söyleyen Belediye Başkanı Kadir Kara, sosyal medyadan paylaşım yaparak tüm Osmaniyelilere teşekkür etti. 

Başkan Kara mesajında, “ Kıymetli evlatlarımıza ara tatil hediyesi olarak sunduğumuz Arı Maya Çocuk Tiyatrosu hemşerilerimizin yoğun ilgisi eşliğinde tamamlandı. İki gösterim olarak planladığımız tiyatro, vatandaşlarımızın yoğun talepleri doğrultusunda üçüncü gösterimi de sahne aldı. Değerli çocuklarımız, her şey sizin için. Sizlere hayatınız boyunca başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verdi. 

Arı Maya Çocuk Tiyatrosuna katılan öğrenci ve veliler çok keyifli vakit geçirdiklerini ifade ederek Belediye Başkanı Kadir Kara ve tüm ekibine teşekkür ettiklerini aktardılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.