Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Çocuk oyunları ve kukla festivalinde doyasıya eğlendiler

Kültür Sanat

Osmaniye'de Çocuk Oyunları ve Kukla Festivaliyle çocuklar doyasıya eğlendi.

Festival, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın maddi katkıları, Osmaniye Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün koordinasyonluğunda, ‘’Kukla Sanat’’ tarafından Cebelibereket Kültür Merkezi Salonunda gerçekleşti.

Çocuk Oyunları ve Kukla Festivali programında; açılış konuşmalarının ardından sırasıyla Geleneksel Çocuk Oyunları, Eğlencebaz Gösterisi, Balon gösterisi, Balon Atölyesi ve hediye dağıtımı yapıldı.

Umut Şafak Poyraz direktörlüğünde, Bubble Show Sanatçısı Burhan Öztoprak, Kukla ve Karagöz Sanatçısı Bahadır Bıyıklı’nın sahne aldığı programda, çocukların yanı sıra aileleri de salonda yerini aldı. Salona giren tüm çocuklara Türk Bayrağı hediye edildi. Cebelibereket Kültür Salonunun tamamının dolduğu gözlenirken çoğu seyirciler gösterileri büyük bir hayranlıkla ayakta izledi. 

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun’un; Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nden Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sanem Arıkan ‘a ve oyunculara çiçek ve plaket takdim etmesinin ardından program sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.