Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

"O Şimdi Vali", çocuklara ve gençlere ilham kaynağı olacak

Kültür Sanat

Yazar Mansur Işıkbol, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın hayat hikâyesini anlatan “O Şimdi Vali” isimli romanını Vali Yılmaz’a takdim etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın hayat hikâyesini anlatan “O Şimdi Vali” isimli romanın yazarı Mansur Işıkbol, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, imzaladığı kitabını takdim etti. Ziyarette Kültür ve Turizm İl Müdürü Burhan Torun da yer aldı.

Kitabını imzalayarak “Sayın Valim Erdinç Yılmaz Beye en içten saygı ve sevgilerimle” yazan Yazar Mansur Işıkbol, kitabı yazma hikayesini anlatarak, “Annesini aradım, kardeşlerini aradım, Köydekileri aradım, bilhassa sınıf öğretmenleri Ayşe Hanım'ı aradım. Sayın Valim çocukken Kaymakam olacağım diye hedef koyuyor ve şimdi Vali."diye konuştu. Çok duygulandığı da ifade eden Yazar Mansur Işıkbol, "Erdinç Valime ne kadar teşekkür etsem az. Bu mutluluğu burada yaşıyorum."dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise Yazar Mansur Işıkbol'a teşekkür ederek, "Sizin bizi böyle seçmiş olmanız, bize değer vermiş olmanızdan dolayı çok mutluyum. İnşallah bunlara layığızdır. Ben bu kitabın özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize iyi bir ilham kaynağı olacağını düşünüyorum. Bu yazılanların hepsi yaşanmış, gerçek bir hikaye. Bu anlamda da çok önemli. Mansur Hocamın kalemi gerçekten güçlü, hiç sıkılmadan, bir solukta okunabilecek bir roman. Çocuklarımız ve gençlerimiz açısından faydalı olabileceğini düşündüğüm için de ayrıca çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.”diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.