Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

OŞYAD’ta Mustafa Bardak güven tazeledi

Kültür Sanat

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), 7. Olağan genel kurulunu tamamlayarak yeni Yönetim Kurulu belli oldu.

Dernek binasında yapılan 7. Olağan genel kurul toplantısı sonunda mevcut Başkan Mustafa Bardak ile devam kararı alındı.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği Cumartesi günü saat:11.00’da dernek binasında 7. Olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Derneğe kayıtlı 55 üyeden 39 üyenin katılımı ile gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısının Divan Başkanlığını Musa Güven, Divan Başkan Yardımcılığını Mahmut Demir, Divan Katip üyeliği görevini ise Yılmaz Şentürk yürüttü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurul toplantısında, derneğin son üç yıllık çalışma ve hesap raporu Başkan Mustafa Bardak tarafından okundu.

Derneğin çalışma ve hesap raporlarının okunmasının ardından üyelerin oylarına sunularak aklandı.

Genel kurul toplantısının Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri maddesine geçildiğinde, Divan Başkanı Musa Güven Divan Kuruluna liste istedi. Toplantının seçimler bölümünde mevcut Başkan ile devam edilmesi yönünde üyeler önerilerini sundular.

Başkan Mustafa Bardak, kendisinin liste çıkarmak istemediğini ancak, tüm üyelerinin belirleyeceği ve gönüllü isimlerin oluşturacağı bir liste ile seçimlere girilmesi önerisinde bulundu.
Divan Başkanı Musa Güven, Mustafa Bardak Başkanlığında liste oluşturarak üyelerin oylarına sundu. 

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği’nin 7. Olağan Genel Kurul toplantısı sonunda; Mustafa Bardak Başkanlığında yeni yönetim kurulu Asil üyeleri; İbrahim Karagülle, Nursel Seçer, Hatice Bahar, Mahmut Eynallı, Musa Güven ve Ahmet İpek şeklinde oluşturuldu.

Denetim Kurulu Asil üyelikleri ise; Mustafa Yeydem, Melek Çoşkun ve Osman Körkü isimlerinden oluşturuldu.

Hazırlanan Yönetim ve Denetim Kurulu listesindeki isimler üyelerin oyuna sunulurken, tüm katılımcıların kararı ile kabul edildi.

Genel Kurul toplantısının sona ermesiyle, yeniden güven tazeleyen Başkan Mustafa Bardak yaptığı konuşmasında, OŞYAD’ın bundan önceki yıllarda olduğu gibi aynı heyecan ve canlılıkla etkinliklerini sürdüreceğini belirterek, katılımcılara ve divan kuruluna teşekkür etti.

OŞYAD’ın 7. Olağan genel kurulu üyelerin dilek ve temennileri ile sona erken, Yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde ilk toplantısını yaparak, görev dağılımı yapacağı belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.