Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlik ziyaret edildi

Güncel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehitliği ziyaret ettiler.


Ziyarette Vali Yılmaz’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve aileleri bulundu.









Ziyaret sırasında Fetih Camii İmam Hatibi Mahmut Durmuş tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu şehitlerimiz için dua etti.









Programın son bölümünde Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktılar. Vali Yılmaz, şehitlerimizin aileleri ile bir süre görüşerek, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.