Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

15 Temmuz Gazisi Temurtaş, gençlerle buluştu

Güncel

Osmaniyeli 15 Temmuz Gazisi Hanifi Temurtaş, gençlik merkezi üyesi gençlerle bir araya geldi. Temurtaş, 15 Temmuz Etkinlikleri çerçevesinde, 15 Temmuz Milli İrade Derneği ile birlikte Gençlik Merkezi “has odasında” gerçekleştirilen etkinlikte, gençlere 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi yaşadıklarını anlattı.

Osmaniyeli 15 Temmuz Gazisi Hanifi Temurtaş, gençlik merkezi üyesi gençlerle bir araya geldi.

Temurtaş, 15 Temmuz Etkinlikleri çerçevesinde, 15 Temmuz Milli İrade Derneği ile birlikte Gençlik Merkezi “has odasında” gerçekleştirilen etkinlikte, gençlere 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi yaşadıklarını anlattı.


Gazi Temurtaş, yaptığı açıklamada, o gece dönemin Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın çağrısı üzerine önceki dönem milletvekili Suat Önal ile TBMM'ye gittiklerini, Dikmen girişindeyken savaş uçağının attığı bombanın yakınlarına düştüğünü söyledi.



F-16'dan atılan bir bombanın yaklaşık 30 metre uzağına düştüğünü kaydeden Temurtaş, “Büyük bir gürültü ve alev gördük. Patlamada çok sayıda vatandaşımız yaralandı ya da şehit oldu. Bomba çok yakınımıza düştüğü için kulak zarlarımda yırtık oldu. Bu nedenle işitme kaybı yaşadım. O günden sonra 3 kez ameliyat geçirdim ve tedavim halen devam ediyor." diye konuştu.

Temurtaş, yaralılara yardım için koşuşturdukları sırada ışıklarını söndüren askeri bir helikopterden üzerlerine ateş açıldığını vurguladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.