Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

15 Temmuz Yürekle Yazılan Destandır

Güncel

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özkardeş, 15 Temmuz 2016’da ihanete geçit vermeyen milletin, destansı bir direnişle, yeni bir diriliş destanı yazdığını ifade etti.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özkardeş, 15 Temmuz 2016’da ihanete geçit vermeyen milletin, destansı bir direnişle, yeni bir diriliş destanı yazdığını ifade etti.

Milletin iradesine, namusuna ve geleceğine sahip çıktığını belirten Özkardeş, aziz milletimizin istiklali ve istikbali için her şeyinden vazgeçeceğini tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini ve ilan ettiğini kaydetti.

15 Temmuz Destanını yürekleriyle yazan milletimize şükranlarını sunan Murat Özkardeş, hain kalkışmada şehadete koşan vatan evlatlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, şanlı gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum dedi.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.