Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

2020 yılı bütçesini Ak Parti, MHP, CHP ve İyi Parti oybirliği ile kabul etti

Güncel

Osmaniye İl Özel İdaresi’nin 2020 yılı bütçesi 120 milyon TL oldu. İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında İl Özel İdaresinin 2020 yılı yatırım programı ve 2020 yılı bütçesi Ak Parti, MHP, CHP ve İyi Parti’li meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.

Osmaniye İl Özel İdaresi’nin 2020 yılı bütçesi 120 milyon TL oldu.

İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı toplantısında İl Özel İdaresinin 2020 yılı yatırım programı ve 2020 yılı bütçesi Ak Parti, MHP, CHP ve İyi Parti’li meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.



Osmaniye’ye hizmet için oy birliği ile aldıkları kararlardan dolayı üyeleri tebrik eden İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, birlik ve beraberlik içinde çalıştıkları için meclis üyelerinin her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

2020 yılı yatırım programı ve 2020 yılı bütçesinin yeni dönem İl Genel Meclisinin yaptığı ilk bütçe ve yatırım programı olduğuna vurgu yapan Gizlice, “İlimizin ihtiyaç ve beklentileri ile mali disipline uygun bir şekilde sonuçlanması için azami hassasiyet gösteriyoruz. 2020 yılında 2019 yılından daha fazla hizmet üretmenin gayret ve çabası içerisinde olacağız. 2020 yılı bütçemiz ve yatırım programımız tüm hemşerilerimize ve Yiğit Osmaniye’mize hayırlı olsun.” dedi.



Meclis toplantısının ardından düzenlenen yemek programına Vali Ömer Faruk Coşkun, Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya ile İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve meclis üyeleri katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.