Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

30 Ağustos mesajında birlik vurgusu: Aziz milletimiz tüm engellemelerin üstesinden gelecektir

Güncel

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:





“30 Ağustos Zaferi; Türk milletinin büyük fedakârlıklarla verdiği istiklal mücadelesini, vatanseverlik ve kahramanlıklarla bütün dünyaya haykırdığı, önemli bir askeri başarı olmasının yanında milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, güçlü birlik ve beraberliğimizle sımsıkı kenetlendiğinin günüdür.
 
Anadolu insanının kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekûn verdiği onurlu bir mücadelenin eseri olan bu büyük zafer, Türk ulusunun kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış, birlik ve beraberliğimizin ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu da ortaya koymuştur. 





Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan, yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu aziz milletimiz, “TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET” ilkesinden hareketle, tüm engellemelerin üstesinden gelecektir. 





Ecdadımızın canlarını ortaya koyarak vermiş olduğu bu şanlı mücadele, daha güçlü yarınlarımız için bizlere ilhan kaynağı olmaktadır. Bugün bizlere düşen görev ise, Aziz Milletimizin büyük fedakârlıklarla kurduğu Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde daha da yüceltmek, güçlendirmek ve payidar kılmaktır.





Çok iyi bilinmelidir ki; dünya var oldukça, Türk Milleti varlığından, birliğinden, dirliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecek, şanlı ay yıldızlı bayrağımızı, bağımsızlığımızın simgesi olarak göklerde ilelebet dalgalandıracaktır.





Bu sene buruk bir zafer coşkusu yaşıyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ülkemizi de olumsuz etkilemekte. Gelin bu sene coşkumuzu balkonlarımıza şanlı bayrağımızı asarak gönülden kutlayalım. İnanıyorum ki, bu zor günleri bize yakışan milli birlik ve beraberlik duygularıyla, gönül bağımızla atlatacağız.





Bu duygu ve düşüncelerle; Aziz Milletimizin, şanlı ordumuzun tüm mensuplarının ve Osmaniyeli Hemşehrilerimin Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.