Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

48 genç çiftçiye bin 632 adet küçükbaş hayvan dağıtıldı

Güncel

Genç Çiftçi Projesi kapsamında 48 aileye 34’er adet küçükbaş hayvan dağıtıldı. Dağıtım törenine Vali Ömer Faruk Coşkun, Vali Yardımcısı Metin Esen ve İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ile üreticiler katıldı.

Genç Çiftçi Projesi kapsamında 48 aileye 34’er adet küçükbaş hayvan dağıtıldı.

Dağıtım törenine Vali Ömer Faruk Coşkun, Vali Yardımcısı Metin Esen ve İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ile üreticiler katıldı.

Dağıtım töreninde konuşan Vali Coşkun, “Genç Çiftçi Projemiz kapsamında bugün üreticilerimize küçükbaş hayvanların dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bu proje ile 48 ailemize 34’er koyun desteği veriyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Genç çiftçilerimizin, bugün alacakları küçükbaş hayvanları çoğaltarak daha büyük üretim yapmalarını temenni ediyorum. ”diye konuştu.



Devletimizin her zaman üreticimizin yanında olduğunu belirten Vali Coşkun, “Üreticimize hem bitkisel üretim hem de hayvancılık konusunda çeşitli desteklerimiz var. Amacımız ilimizde tarım ve hayvancılığın daha da büyümesi, hem ilimizin hem de üreticimizin ekonomisine katkı sağlamasıdır. Devletimiz üreticimize desteklerini sürdürecektir.” dedi.

Vali Coşkun konuşmasının ardından üreticilere, küçükbaş hayvanların dağıtımı gerçekleştirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.