Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

AGD'den liseliler arası 'Siyer-i Nebi Yarışması'

Güncel

Anadolu Gençlik Derneğinin (AGD) Türkiye geneli Lise öğrencileri arasında düzenlediği Siyer-i Nebi Yarışmasına başvurular başladı. Başvuruların 15 Kasım 2019 tarihinde sona ereceğini belirten AGD Osmaniye Şube Başkanı Alpaslan Yıldırım, sonuçların 30 Aralık'ta ödül töreninin ise 31 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşeceğini söyledi.

Anadolu Gençlik Derneğinin (AGD) Türkiye geneli Lise öğrencileri arasında düzenlediği Siyer-i Nebi Yarışmasına başvurular başladı.
Başvuruların 15 Kasım 2019 tarihinde sona ereceğini belirten AGD Osmaniye Şube Başkanı Alpaslan Yıldırım, sonuçların 30 Aralık'ta ödül töreninin ise 31 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşeceğini söyledi.



Her gencin yetiştirilmeyi bekleyen bir çiçek olduğunu ifade eden Yıldırım, "Bizim için susuz ve ekilmemiş topraklardaki hiçbir gencimiz feda edilmeyecek kadar değerlidir ve baharı başlatacak çiçeğin tohumunu atmak vazifesi bizlerindir. Fidanlar erken yaşlarda eğilirler, şekil alırlar. Gençlerimiz de Lise çağlarında şekillenirler ve aldıkları şekilleri çevrelerine aksettirirler.

Ülkemiz gençliğinin içerisinde bulunduğu durum ortadadır. Gençlerimize bulundukları konumu, kendilerine kalan mirası ve gidecekleri rotayı vermek için yarışmamız çok önemlidir. Türkiye geneli Lise öğrencilerinin katılacağı Siyer-i Nebi Yarışması hedefi doğrultusunda, Peygamberimizin Hayatını gençlerimizin örnek alması son derece mühimdir. Yapacağımız yarışma bir nebze de olsa ülkemizde bulunan Liseli gençlere ulaşmakta önemli bir adımdır." dedi.

Sınav Takvimi


Son Başvuru: 15 Kasım 2019
Sınav Tarihi: 15 Aralık 2019
Sonuçların Açıklanması: 30 Aralık 2019
Ödül Töreni: 31 Aralık 2019
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.