Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

AGD'den 'Necmettin Erbakan'ı Anma ve Anlama' programı

Güncel

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Osmaniye Şubesi tarafından 20 Şubat'ta "Necmettin Erbakan'ı Anma, Anlama ve Şehitler Gecesi" programı düzenlenecek. Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın konuşmacı olarak katılacağı programda sanatçı Yusuf Karaburç da konser verecek.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Osmaniye Şubesi tarafından 20 Şubat'ta "Necmettin Erbakan'ı Anma, Anlama ve Şehitler Gecesi" programı düzenlenecek.
Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın konuşmacı olarak katılacağı programda sanatçı Yusuf Karaburç da konser verecek.


ADG Şube Başkanı Alpaslan Yıldırım, “Şubat ayı İslam davasına hizmet eden birçok mücadele insanının şehadete ulaştığı aydır. Bu vesileyle düzenleyeceğimiz programda bütün şehitlerimizi anama ve onların örnek hayatlarını gençliğimize işlemeye çalışacağız. Yine 27 Şubat 2011 tarihinde aramızdan ayrılan rahmetli liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı da bu vesileyle anacağız. Onun davasını ve ideallerini tekrar hatırlatacağız.” dedi.


Necmettin Erbakan'ı Anma, Anlama ve Şehitler Gecesi programı 20 Şubat Perşembe günü saat 20.00'de Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşecek.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.