Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Bakan Yardımcısı Kuş'tan Pençe Harekatı şehidinin ailesine ziyaret

Güncel

Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. https://www.

Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

https://www.youtube.com/watch?v=oh8wJpfdibI

Ziyarette Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Karakuş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice de yer aldı.

Öğle namazına müteakiben toprağa verilen Şehidimizin, cenaze törenin katılan Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, daha sonra Şehidimizin Mevlana Mahallesinde bulunan baba evini ziyaret ederek ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Şehidimizin ailesi ile bir süre görüşen Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, “Millet olarak başımız sağ olsun. Allah Şehidimize rahmet eylesin. Şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.