Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Barış Pınarı Harekatını sonuna kadar destekliyoruz

Güncel

Osmaniye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Durmuş Öksüz, "Barış Pınarı Harekatı"nı sonuna kadar desteklediklerini belirtti. Öksüz, yaptığı açıklamada, operasyonda görev alan silahlı kuvvetler mensuplarına başarı diledi.

Osmaniye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Durmuş Öksüz, "Barış Pınarı Harekatı"nı sonuna kadar desteklediklerini belirtti.

Öksüz, yaptığı açıklamada, operasyonda görev alan silahlı kuvvetler mensuplarına başarı diledi.


Öksüz, “Sınır güvenliğini sağlamak, enerji koridoru adı altında kurulmak istenen terör koridoruna engel olmak, saldırılarını engellemek, terör örgütü PKK/YPG-PYD’nin bölgede kurmaya çalıştığı terör yapılanmasını sona erdirmek, Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak, terörden arınan bölgelere Suriyeli sığınmacıları yerleştirmek, bölgedeki tüm terör örgütlerinin varlığını sona erdirmek için başlattığı "Barış Pınarı Harekatı"nu Şehit aileleri ve Gaziler olarak sonuna kadar destekliyoruz. Silahlı Kuvvetlerimize başarılar dilerken her zaman olduğu gibi yine üstün başarılarla döneceklerine olan inancımız tamdır. Rabbim yar ve yardımcıları olsun yüreklerimizle ve dualarımızla her zaman yanlarındayız” ifadelerini kulandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.