Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Başkan Kara'dan Regaip kandili mesajı

Güncel

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara mübarek üç aylar ve Regaip kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Kadir Kara mesajında; “Aziz hemşerilerime ve İslam âlemine mübarek üç ayların ve Regaip kandilinin hayırlar getirmesini diliyorum.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara mübarek üç aylar ve Regaip kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Kadir Kara mesajında; “Aziz hemşerilerime ve İslam âlemine mübarek üç ayların ve Regaip kandilinin hayırlar getirmesini diliyorum. Şanlı ecdadımızın bizlere bıraktığı vazgeçilmez mirasımız olan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin bölünmez bütünlüğüne kast etmek isteyen hain iç ve dış mihraklara Allah, fırsat vermesin. Aziz Türk Milleti’nin birliğini ve dirliğini bozmak isteyenler bilmelidir ki! Devletimizin kararlı duruşu ve milletimizin duası ile asla istediklerini elde edemeyecekler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, daima ileriye giderek yükselecektir. Bu kutlu yürüyüşü hiçbir güç engelleyemeyecektir. Mübarek Regaip Kandili ve üç ayların hürmetine sınır ötesinde ve yurt içinde ülke bütünlüğümüz için kahramanca mücadele eden ordumuza güç kuvvet vermesini diliyor tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdaki muhabbetimizi, kardeşliğimizi, birlik-beraberliğimizi ve dirliğimizi güçlendirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Dualarımız, aziz Türk Milleti’nin üzerine olsun diyor, sizleri selam ve saygı ile selamlıyorum.” İfadelerine yer verdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.