Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Belediyeden 'Kurtuluştan Kuruluşa ve Milli Mücadele' konulu kompozisyon yarışması

Güncel

7 Ocak Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ‘Kurtuluştan Kuruluşa ve Milli Mücadele’ konulu liseler arası kompozisyon yazma yarışması düzenlendi.


7 Ocak kutlama etkinlikleri kapsamında Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde yetişen yeni neslin gözüyle ‘Kurtuluştan Kuruluşa ve Milli Mücadele’ konulu liseler arası kompozisyon yazma yarışması için başvurular başladı.





Yetişen yeni neslin kültürlerine, vatanına ve bayrağına sahip çıkması noktasında aidiyet duygularını daha da güçlendirmek amaçlı düzenlenen kompozisyon yazma yarışmasına şehrimiz merkeze bağlı tüm liseler katılabilecekler.





Osmaniye Belediyesi tarafından Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Kurtuluştan Kuruluşa ve Milli Mücadele’ konulu liseler arası kompozisyon yazma yarışmasına katılım sağlamak isteyenler başvuru formu ve yarışma şartnamesine www.osmaniye-bld.gov.tr internet adresinden ulaşabilecekler.





Yarışmaya katılmak isteyenler yazdıkları kompozisyonu 24 Aralık 2020 tarihi mesai bitimine kadar kultur@osmaniye-bld.gov.tr adresine mail olarak gönderebilir veya Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne elden teslim edebilecekler.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.