Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Bu kulüpte iş var!

Güncel

İŞKUR’un "Sosyal Çalışma Programı"ndan yararlanmaya hak kazanan 10 üniversite öğrencisi, “İş Kulübünde” eğitime katılarak Katılım Belgelerini aldı. İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, yaptığı açıklamada, program sayesinde üniversite öğrencilerinin kamu hizmetlerini tanıdığını belirtti.

İŞKUR’un "Sosyal Çalışma Programı"ndan yararlanmaya hak kazanan 10 üniversite öğrencisi, “İş Kulübünde” eğitime katılarak Katılım Belgelerini aldı.

İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, yaptığı açıklamada, program sayesinde üniversite öğrencilerinin kamu hizmetlerini tanıdığını belirtti.


Programın önemli olduğunu ifade eden Altunkaynak, şunları kaydetti:,

“Mesleki tecrübelerin geliştirilmesine yardımcı olmak, kamu hizmetlerini yakından tanımak ve katkı sağlamalarını teşvik etmek için başlatılan Sosyal Çalışma Programımızdan yararlanmaya hak kazanan gençlerimize, hangi yollarla iş arayabileceklerini, iyi bir özgeçmişin nasıl hazırlanacağını, iş görüşmelerinde nasıl davranmaları gerektiğini, iş görüşmesinde küçük ama önemli detayları, alanında tecrübeli İş ve Meslek Danışmanlarımızdan öğrenmelerini verdiğimiz eğitimle sağlamaktayız”

İş Kulübünde eğitim veren, İş Kulübü Lideri Yasin Yadigar, İş Kulübü Eğitiminde, kendini ve meslekleri tanıma, iş arama kanalları, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, örnek olay üzerinden grup mülakatı, işveren beklentileri ve hibe destekleri konularında çok yönlü bir eğitim verdiklerini belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.