Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Çalışmak isteyen herkese göre bir iş bulunuyor!

Güncel

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite öğrencilerine "İş Kulübü" faaliyetleri tanıtılıyor. İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, "İş Kulüplerinde; çalışmak isteyen herkese göre bir iş bulunduğunu,O işe girebilmek için neler yapmanız gerektiğini, tecrübe sahibi olmadan da iş bulunabileceğini, hangi yollarla iş arayabileceğinizi, iyi bir özgeçmişin nasıl hazırlanacağını, iş görüşmelerinde nasıl davranmanız gerektiğini, işe kabul edilmeniz için küçük ama önemli detayları anlatıyoruz" dedi.

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite öğrencilerine "İş Kulübü" faaliyetleri tanıtılıyor.

İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, "İş Kulüplerinde; çalışmak isteyen herkese göre bir iş bulunduğunu,O işe girebilmek için neler yapmanız gerektiğini, tecrübe sahibi olmadan da iş bulunabileceğini, hangi yollarla iş arayabileceğinizi, iyi bir özgeçmişin nasıl hazırlanacağını, iş görüşmelerinde nasıl davranmanız gerektiğini, işe kabul edilmeniz için küçük ama önemli detayları anlatıyoruz" dedi.



İş Kulübünde eğitim veren, İş Kulübü Lideri İpek Manav Koç, üniversite kampüsü içerisinde öğrencilere İş Kulübü faaliyetlerini anlatarak eğitim gruplarına kayıtlarını alıyoruz. Faaliyetlerimiz kapsamında mezun olmayı bekleyen öğrencilere, özgeçmiş hazırlama,iş arama kanalları, kendini ve meslekleri tanıma, mülakat teknikleri, örnek olay üzerinden grup mülakatı, işveren beklentileri konularında çok yönlü bir eğitim verdiklerini belirtti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.