Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Cenaze yemeği yerine anaokulunun ihtiyaçlarını giderdiler

Güncel

Osmaniye'de vefat eden Ayşegül Dağ için eşi ve çocukları, yemekli mevlit yerine Osmaniye Ayyıldız Anaokulu'nun ihtiyaçlarını giderdi. Eşinin özellikle çocuklara çok düşkün olduğunu ve yaşamında anaokulu öğrencilerine her zaman destek olduğunu belirten Mehmet Dağ, "Bundan dolayı yemekli mevlit yerine, minik öğrencilerimizin bulunduğu okulun ihtiyaçlarını karşılamak için çocuklarımla birlikte böyle bir karar aldıklarını belirtirken, Eşimin ailesi de bu kararımıza destek vererek, onlar da yardımda bulundu.

Osmaniye'de vefat eden Ayşegül Dağ için eşi ve çocukları, yemekli mevlit yerine Osmaniye Ayyıldız Anaokulu'nun ihtiyaçlarını giderdi.

Eşinin özellikle çocuklara çok düşkün olduğunu ve yaşamında anaokulu öğrencilerine her zaman destek olduğunu belirten Mehmet Dağ, "Bundan dolayı yemekli mevlit yerine, minik öğrencilerimizin bulunduğu okulun ihtiyaçlarını karşılamak için çocuklarımla birlikte böyle bir karar aldıklarını belirtirken, Eşimin ailesi de bu kararımıza destek vererek, onlar da yardımda bulundu. Allah eşim için yaptığımız bu yardımı kabul etsin inşallah" dedi.

Dağ ailesinin bu yardımından duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, bu hareketin diğer Osmaniyelilere de örnek olması temennisinde bulunarak aileye teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.