Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Ceylan Radyo 80'de

Güncel

Cennetim Ol isimli yeni sıngle çalışması yayınlanan, kendi dalında bir ekol olan büyük yorumcu Ceylan, bu akşam saat 21. 30'da Hakkı Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu ''Havadan Sudan'' programına canlı telefon bağlantısıyla konuk olacak.

Cennetim Ol isimli yeni sıngle çalışması yayınlanan, kendi dalında bir ekol olan büyük yorumcu Ceylan, bu akşam saat 21.30'da Hakkı Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu ''Havadan Sudan'' programına canlı telefon bağlantısıyla konuk olacak.
CEYLAN KİMDİR?


26 Haziran 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ceylan'ın ailesi aslen Tunceli kökenlidir. Tam adı Ceylan Avcı olan sevilen türkücü, babasının işi nedeniyle küçük yaşlarda müzik dünyasının içinde yer almaya başladı. Henüz 10 yaşında olduğu 1984 yılında şarkıcılık yapmaya başlayan Ceylan, o dönemde seslendirdiği eserlerle geniş kitleler tarafından tanındı.

Çocukluk yılları Almanya'da geçen Ceylan, 1983 yılında girdiği bir müzik yarışmasında birinciliği kazandı. 1984 yılında ailesi ile birlikte Türkiye’ye dönen Ceylan, 10 yaşındayken ilk albümünü yaptığında herkes onu küçük “Küçük Ceylan” olarak tanıdı. 1986 yılında çıkardığı üçüncü albümü "Seni Sevmeyen Ölsün" 1.300.000 satış rakamına ulaştı.

Kral TV tarafından 1999 yılı ve 2001 yılında iki kere En İyi Kadın THM sanatçısı seçilen Ceylan, 2005 yılında çıkardığı “Ah Gönlüm” albümü ile Mü-yap tarafından altın plak almaya hak kazandı. Sanatçı birçok albüm çıkarmış, birçok da sinema filminde rol almıştır.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.