Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

CGC, Osmaniye'yi konuşuyor

Güncel

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) tarafından Osmaniye gündeminin konuşulacağı “ne var ne yok” isimli canlı yayın programı başladı. CGC’nin sosyal medya hesabı olan Gündem 80 sayfasından canlı yayınlanan “ne var ne yok” programa ilk yayınında büyük ilgi gördü.

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) tarafından Osmaniye gündeminin konuşulacağı “ne var ne yok” isimli canlı yayın programı başladı.

CGC’nin sosyal medya hesabı olan Gündem 80 sayfasından canlı yayınlanan “ne var ne yok” programa ilk yayınında büyük ilgi gördü.


CGC'nin yönetim kurulu üyesi Şükrü Tozluklu’nun moderatörlüğünde yayınlanan programda cemiyetin yine yönetim kurulu üyeleri Ümit Kahraman, Esef Gök ve Erhan Özmen’in katılımıyla yapıldı


Haftada bir cuma günleri yayınlanacak “ne var ne yok” canlı yayın programında Osmaniye'nin gündemde olan konuları tartışılıyor.


Her hafta bir konunun gündeme alınacağı programda Osmaniyelilerde yorumları ve katkılarıyla destek olması bekleniyor.


Sosyal medya üzerinden yayınlanan canlı yayın programı Gündem 80 sayfasının yanı sıra aynı anda birçok sosyal medya sayfalarından da yayınlanacak.



İlk yayında programın içeriği ile ilgili kamuoyuna bilgi verilirken vatandaşların da büyük katılım sağladığı gözlemlendi.


Osmaniyelilerin yaşadığı sorunları, yapılmasını beklediği hizmetleri kamuoyu önünde tartışmayı, daha yaşanabilir bir kent olması için katkı sunmayı amaçlayan program cuma günleri 17.30 da canlı olarak yayınlanacak.


Program moderatörü Şükrü tozluklu yaptığı açıklamada Osmaniyeyi konuşmak, tartışmak ve daha yaşanabilir bir hale getirebilmek adına “ne var ne yok” programının büyük katkı sunacağına yine aldığını söyledi.


Vatandaşların da katkısını beklediklerini ifade eden Tozluklu, "Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle ne var ne yok isimli programı başlatmış bulunuyoruz. Her hafta Osmaniye'de bir gündem maddesi belirleyerek konuyu masaya yatırmayı, tartışmaya ve çözüm önerileri ile kamuoyuna ışık tutmayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de halkımızın konuya ilişkin düşüncelerini bizimle paylaşmasını bekliyoruz, hepimiz bu şehirde yaşıyoruz ve bu şehrin eksiklerini hatalarını yanlışlarını hep birlikte tartışmalıyız" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.