Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

CGC'den Alibekiroğlu ve Coşkun'a hayırlı olsun ziyareti

Güncel

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti, göreve yeni gelen Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Yüksel Coşkun ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Alibekiroğlu’na ziyarette bulundu. Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, Covid-19 salgınından dolayı ziyareti ertelemek zorunda kaldıklarını belirtti.

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti, göreve yeni gelen Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Yüksel Coşkun ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Alibekiroğlu’na ziyarette bulundu.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, Covid-19 salgınından dolayı ziyareti ertelemek zorunda kaldıklarını belirtti.

Cihangir, “Osmaniye’lilerin tek amacı daha yararlı hizmetlerin yapılması. Sizlerde iktidarı temsil eden parti olarak bu hizmetleri yapıyorsunuz. Sizlerin de şehre değer katacağına basın mensupları olarak eminim. Birkez daha hem teşkilatınıza hem de size hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Basın olarak üzerimize düşen ne varsa tarafsızlık ilkemizi ön planda tutarak, sizinde sesinizi duyuracağımızı belirtmek isterim.” dedi.



Gazeteciliğin her şeyden önce objektif bir meslek olarak icra edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Cihangir; “ Objektif, tarafsız, doğru ve bunun sonucunda güvenilir gazeteciliğin bilincindeyiz.“ dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Yüksel Coşkun: “Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile bu göreve geldim. Kendisi kadın kolları teşkilatlarına değer veren, kıymet veren bir lider. Hem halkımıza hem de Cumhurbaşkanımıza mahcup olmamak için fedakarca çalışacağız” dedi.

Ardından Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Alibekiroğlu’na ziyarette bulunan Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetim kurulu, Alibekiroğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Alibekiroğlu, yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Alibekiroğlu, “AK Parti’de görev yapmak gurur verici. Üstlendiğimiz merkez ilçe başkanlığını layıkıyla yerine getirmek gayretinde olacağız. Partilerde merkez ilçe teşkilatları büyük sorumluluk sahibidir. İl, gençlik ve kadın kollarıyla birlikte hareket ederek, özveriyle görev yapacağız. Bu anlamda da kentimizde basın mensuplarıyla istişare içerisinde olacağız. Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetine ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.