Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

CGC'den Osmaniye Sevdalıları Derneği'ne ziyaret

Güncel

Osmaniye Sevdalıları Derneği, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle kahvaltıda buluştu.


Yapılan kahvaltılı basın toplantısında Osmaniye’nin sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili bilgi alış-verişi yapıldı.





Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu üyeleriyle kahvaltılı basın toplantısında buluştuklarını ifade eden Osmaniye Sevdalıları Derneği Başkanı Recep Vural, yeni faaliyete geçen dernekleriyle ilgili basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini belirterek derneğin amaç ve hedefleriyle ilgili bilgi verdi.









Vural, ”Derneğimizin kurulma amacı, bu kentte yaşayan, havasını teneffüs eden, suyunu içen, tüm insanlar için daha fazla ne yapabiliriz, nasıl daha yararlı olabiliriz, bu kentte yaşayanlar için daha ne yapabiliriz sorularına çözüm bulmaktır. Hedefimiz Osmaniye’nin Sosyal ve Kültürel her alanında olmaktır. Şehrimizin gözdesi futbol takımımız Osmaniyespor FK başta olmak üzere, Fıstık festivaline kadar birçok önemli konuda çabalarımız olacak. Tek isteğimiz insanlığın başına bela olan Koronavirüs belasının bir an önce son bulmasıdır. Hep beraber daha güzel görürüz inşallah” dedi.





Osmaniye Sevdalıları Derneği Başkanı Recep Vural’dan sonra söz alan Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Osmaniye’nin sahipsiz olduğundan şikayetçi olduklarını fakat bu konuda gereken adımlar atılamıyor, dedi.









Başkan Cihangir, ”Birçok ilin Ankara’da kulisleri var. Bir şehre yatırım gelecekse bu işin merkezinin Ankara. Hala Adana’nın gölgesinden kurtulamadık. Şehir olarak belki büyüdük ama kendimizi tanıtma yönü hep eksik kaldı. Oysa hem sanayi hem de tarım kentiyiz. Ve iyi değerlendirebilsek turizm kentiyiz. Gerek yayla gerek tarihi mekanlar açısından oldukça zengin bir bölgedeyiz. Kastabala başka bir şehirde olsa kesinlikle bir turizm cenneti olurdu. Bunların hayata geçmemesinde en önemli ayaklardan biri birlik beraberlik duygusu olmaması. İnşallah Osmaniye Sevdalıları Derneği olarak sizler bu işin öncüsü olursunuz.” İfadelerini kullanarak hayırlı olsun dileklerini iletti.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.