Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

CHP Osmaniye merkez ilçede devir teslim

Güncel

Osmaniye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı seçilen eğitimci Abdulkadir Özgan, görevi devraldı. Özgan, CHP binasında düzenlenen devir teslim töreninde, Mert Su Kılıç’tan görevi teslim aldı.

Osmaniye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı seçilen eğitimci Abdulkadir Özgan, görevi devraldı.

Özgan, CHP binasında düzenlenen devir teslim töreninde, Mert Su Kılıç’tan görevi teslim aldı.


Yeni başkana çiçek takdim ederek görevi devreden Kılıç, merkez ilçe başkanı seçilen Özgan’a başarı diledi.

Görev süresi boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı Kılıç’a teşekkür eden çiçeği burnunda CHP Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Özgan, partisinde seçimlerin şölen havasında olduğunu belirtti.



Seçimlerin yeni bütünleşmenin ve birleşmenin başlangıcı olduğuna dikkat çeken Özgan, şunları kaydetti:
“Osmaniye’de partimizin hak ettiği yerde olmadığını biliyorum. Parti yöneticilerimiz, ellerinden geleni yapmışlardır. Kendilerine, ilçe başkanlığımızı yapan Mertsu kardeşime ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Biz cumhuriyet halk partililer arasında, dargınlık, kırgınlık olmaz, olmamalıdır. Birliğe ve beraberliğe o kadar ihtiyaç duyduğumuz dönemde, bir kişinin bile ayrılığına tahammül edemeyiz. Bizler yönetici olarak hoşgörülü ve kucaklayıcı olmak zorundayız. Bize, sitem eden bir arkadaşımız olabilir. Ama biz onunda gönlünü almasını bilmeliyiz. Parti içerisindeki arkadaşlarımıza nasıl olsa ulaşırız. Önemli olan partili olmayan hemşerilerimize ulaşmaktır. Değerli arkadaşlarım ben herhangi bir güçlüğü başarmış değilim. Sadece delege arkadaşlarımın tercihlerinin yansıması olarak başkan olarak seçildim. Parti içerisindeki yarışların sonucu başarı sayılmaz. Esas başarı, Osmaniye’de yapılacak olan yerel seçimleri kazanmak, birden fazla milletvekili çıkarmak olmalıdır. Hiçbir başarı tek başına olmaz. Başarmak için birlik olmalıyız beraber olmalıyız kucaklayıcı olmalıyız”

Özgan, konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.