Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

CİMER'e en fazla başvuru Osmaniye'den yapıldı

Güncel

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) en fazla başvurunun Osmaniye'den yapıldığını açıkladı. Millet ile devlet arasındaki iletişim köprüsü olan CİMER’e 2019 yılında vatandaşlarımız tarafından 3 Milyon 138 bin 233 adet başvuru yapıldığını belirten Altun, başvurulara verilen cevap sayısının 3 milyon 525 bin 590, ortalama cevap süresinin ise 14 gün olarak gerçekleştiğini kaydetti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) en fazla başvurunun Osmaniye'den yapıldığını açıkladı.

Millet ile devlet arasındaki iletişim köprüsü olan CİMER’e 2019 yılında vatandaşlarımız tarafından 3 Milyon 138 bin 233 adet başvuru yapıldığını belirten Altun, başvurulara verilen cevap sayısının 3 milyon 525 bin 590, ortalama cevap süresinin ise 14 gün olarak gerçekleştiğini kaydetti.

Nüfusa oranla en fazla başvuru yapan illerin sırası ile Osmaniye, Ankara ve Karaman olduğunu aktaran Altun, "CİMER, vatandaşlarımız ile devletimiz arasındaki bağı güçlendirmek adına teknolojinin son imkanlarını kullanarak inovatif bir kamu anlayışı içerisinde çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek." dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.