Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Çocuk işçiliğine karşı uyarı afişleri asıldı

Güncel

Osmaniye'de çocuk işçiliğine dikkat çekmek isteyen Osmaniye Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Alt Komisyonu Üyeleri, şehrin birçok yerini afişlerle donattı. Çocuk işçiliğine karşı mücadelede işveren ve ailelerin bilgilendirilmesi, çocuk İşçiliğiyle mücadele konusunda toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmaya yönelik çalışmalar kapsamında işveren ziyaretleri yapılarak, okul ve cami panolarına bilgilendirme ve uyarı afişleri asıldı.

Osmaniye'de çocuk işçiliğine dikkat çekmek isteyen Osmaniye Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Alt Komisyonu Üyeleri, şehrin birçok yerini afişlerle donattı.

Çocuk işçiliğine karşı mücadelede işveren ve ailelerin bilgilendirilmesi, çocuk İşçiliğiyle mücadele konusunda toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmaya yönelik çalışmalar kapsamında işveren ziyaretleri yapılarak, okul ve cami panolarına bilgilendirme ve uyarı afişleri asıldı.


Osmaniye Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Alt Komisyonu Üyesi, İŞKUR personeli Ökkeş Yücel’in koordinesinde cami ve okulların panolarına asılan afişler ile işveren ziyaretlerine, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Sosyal Yar.Ve Day.Vakfı, Osmaniye Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.