Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Çocuk işçiliğiyle mücadele ediyorlar

Güncel

Osmaniye'de çocuk işçiliğine dikkat çekmek ve çocuk işçiliğini önlemek isteyen Osmaniye Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Alt Komisyonu Üyeleri, Osmaniye Sanayi Sitesinde esnafları ziyaret ederek bilgilendirmede bulundu. Çocuk işçiliğine karşı mücadelede işveren ve ailelerin bilgilendirilmesi, çocuk İşçiliğiyle mücadele konusunda toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmaya yönelik çalışmalar kapsamında işveren ziyaretleri yapılarak, işyerlerine bilgilendirme ve uyarı afişleri asıldı.

Osmaniye'de çocuk işçiliğine dikkat çekmek ve çocuk işçiliğini önlemek isteyen Osmaniye Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Alt Komisyonu Üyeleri, Osmaniye Sanayi Sitesinde esnafları ziyaret ederek bilgilendirmede bulundu.

Çocuk işçiliğine karşı mücadelede işveren ve ailelerin bilgilendirilmesi, çocuk İşçiliğiyle mücadele konusunda toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmaya yönelik çalışmalar kapsamında işveren ziyaretleri yapılarak, işyerlerine bilgilendirme ve uyarı afişleri asıldı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Çalışma İlişkileri Servisi personeli Ahmet Gökşen, “Çocuklar bir toplumun temeli ve geleceğidir bu kapsamda kamuoyunda bilinç ve duyarlılık oluşturarak işverenleri bilgilendirmek istiyoruz” dedi.

Küçük Sanayi Sitesinde Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Alt Komisyonu Üyeleri tarafından yapılan ziyarete, İŞKUR personeli Ahmet Gökşen ve Ökkeş Yücel, İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi Ruhgün Altuner, Osmaniye Belediyesi temsilcisi Metin Ertaş katıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.