Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Coşkun: İlimize en iyi hizmeti verme gayreti içindeyiz

Güncel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.


İl Müdürü Hamit Coşkun ve Müdür Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Yılmaz, Müdürlük birimlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.









Vali Yılmaz’a ziyareti sırasında İl Müdürü Hamit Coşkun tarafından brifing verildi. Şehit yakınları ve gaziler, engelli vatandaşlar, yaşlılar, kadın ve çocuklara hizmet verdiklerini ifade eden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Coşkun, sunduğu brifingde; Kuruma bağlı hizmet veren Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, Osmaniye, Kadirli ve Düziçi Sosyal Hizmet Merkezleri, Özden Huzurevi, Vali Celalettin Cerrah Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Yüksel Özden Çocuk Evleri Sitesi, Çocuk Evi Koordinasyon Merkezi, Kadın Konukevi ile Kadirli Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında detaylı bilgi verdi.









Devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi veren İl Müdürü Coşkun, ilimize en iyi hizmeti verme gayreti içinde olduklarını kaydetti.









Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin ardından İl Müdürü Hamit Coşkun ve Kurum personeline çalışmalarında başarılar dileyerek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden ayrıldı.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.