Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Coşkun: Sevgiye hiçbir şey engel olamaz

Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, 7 Ocak Engelliler Spor Kulübünü ziyaret etti. İl Müdürlüğü olarak yaptıkları çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgi veren Coşkun, her zaman engellilerin ve engelli ailelerinin yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, 7 Ocak Engelliler Spor Kulübünü ziyaret etti.





İl Müdürlüğü olarak yaptıkları çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgi veren Coşkun, her zaman engellilerin ve engelli ailelerinin yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.









Osmaniye’de engellilere yönelik oluşan toplumsal bilinci çok önemsediklerini belirten Hamit Coşkun, sevgiye hiçbir şeyin engel olamayacağını vurgulayarak tüm çabalarının engelleri ortadan kaldırarak hayatı paylaşmak olduğunu ifade etti.





Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muttalip Altun, İl Müdürü Hamit Coşkun’a teşekkür etti.









Engelli bireylerin yaşadığı sorunları ve talepleri aktaran Altun, toplumun tüm kesimlerini etkileyen salgından engelli vatandaşların çok daha fazla etkilendiğini kaydetti.





Altun, normalleşme dönemiyle birlikte çalışmalara hız vereceklerini söyledi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.