Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Defterdar'dan vergi teşekkürü

Güncel

Osmaniye Defterdarı Emin Temiz, mükelleflerin ödediği vergilerin ülkeye hizmet olarak geri döndüğünü belirtti. Temiz, yaptığı açıklamada, bakanlığın belirlediği vizyon çerçevesinde, hizmetlere devam edildiğini kaydetti.

Osmaniye Defterdarı Emin Temiz, mükelleflerin ödediği vergilerin ülkeye hizmet olarak geri döndüğünü belirtti.

Temiz, yaptığı açıklamada, bakanlığın belirlediği vizyon çerçevesinde, hizmetlere devam edildiğini kaydetti.

Düzenli şekilde vergisini ödeyenlere teşekkür eden Temiz, şunları kaydetti:


“Ülkemizin teminatı olan silahlı kuvvetlerimizin vatan savunmasında, sınır ötesi harekâtlarında, vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamada, ülkemizi daha güzel noktalara taşıyacak olan çocuk ve gençlerimizin eğitiminde, maddi imkânları yeterli düzeyde olmayan hatta okuyamayacak durumda olan öğrencilerimizin eğitiminde ve yurt hizmetlerinin sağlanmasında, sunulan sağlık hizmetlerinde, ulaşım ve altyapı hizmetlerinde, insanlarımızın yaşam şartlarının iyileştirilmesine yönelik diğer hizmetlerde, velhasıl gelecek nesillerimize yaşanılabilir bir yurt bırakmak adına kamu hizmetlerine harcanmaktadır.


Bu sorumluluk bilinciyle uygulamaları yürüten kamu kurumları olarak görevimiz; Bakanlığımızın belirlediği vizyon çerçevesinde, sunduğumuz hizmetlerde teknoloji açısından yeterli düzeyde olmak, sizlere sunulan hizmetlerin kalite ve etkinliğini artırmak amacıyla, mükellef odaklı bir anlayışla sizlerin çalışmalarına değer katmak, mükelleflerimizin yanında yer almaktır. Siz değerli mükelleflerimizin toplumsal menfaat bilinciyle bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ödeyeceği vergiler için tekrar teşekkür eder, işlerinizde kolaylık, başarı ve bol kazançlar dilerim.”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.