Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Doğa için bisikletle atık pil topladılar

Güncel

Osmaniye Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında "Doğa için bisikletli atık pil toplama” etkinliği gerçekleştirildi.


Avrupa Komisyonu girişimi olan ve Türkiye Belediyeler Birliği’nce (TBB) desteklenen, Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla Osmaniye Belediyesi tarafından Doğa İçin Bisikletli Atık Pil Toplama Etkinliği gönüllülerin katılımıyla sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapıldı.









Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan gönüllü bisikletli grup çarşı merkezinde yer alan ve esnaflar tarafından bırakılan atık pilleri topladı.






https://www.youtube.com/watch?v=dmllJropcVo




Hafta kapsamında bir araya gelen gönüllülerden Seçil Yükselir, Osmaniye’de Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Osmaniye Belediyesi’nin etkinliği için teşekkür ederek: “ Şehrimiz, bisiklet kullanmaya çok uygun bir arazi üzerinde yer alıyor. İş yerime bisikletle gidip geliyorum, sağlık için herkesi bisiklete binmesini tavsiye ediyorum şeklinde konuştu.









Kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri 18 Eylül 2020 günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak “Sokak Hayvanları İçin Bisikletli Besleme Etkinliği “ ile devam edecek.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.