Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Dünya Bankası Proje Grubu'ndan Osmaniye ziyareti

Güncel

Dünya Bankası Proje Grubu Osmaniye Ayyıldız Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti. Yapılan toplantıda Osmaniye'de yapılabilecek yatırımlar ve proje uygulayacak gruplar ile görüşmeler yapıldı.

Dünya Bankası Proje Grubu Osmaniye Ayyıldız Gençlik Eğitim ve Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti.

Yapılan toplantıda Osmaniye'de yapılabilecek yatırımlar ve proje uygulayacak gruplar ile görüşmeler yapıldı.


Dünya Bankası'ndan Kalkınma Alanında çalışan Hiba Al-Mhammad, Michelle Reboisio ve Seda Kurt aynı zamanda danışmanlık aldıkları eğitim şirketinden Gözde Yazıcı, Osmaniye'de yaşayan mülteci ve yerel halkın geçim kaynakları alanında duydukları ihtiyaçları saptamak, girişimcilik alanındaki potansiyelleri gözlemlemek amacıyla Odak Grubu toplantıları gerçekleştiriyor.



Konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Dünya Bankası Proje Temsilcisi Gözde Yazar Hanım ile Osmaniyemize faydası olacağına inandığım, Osmaniye de yaşayan kadınlarımızı güçlendirecek, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayacak çalışmalar, destek ve bunu hayata geçirecek mikro krediler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Her şey bir hayal ile başlar inşaallah tüm hayallerimiz gerçekleşir, toplumun temelini oluşturan aileye faydalı olur. Bizi bu güzellikle bir araya getiren Ramazan Traş Müdürümden Allah razı olsun. Çok teşekkür ederiz”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.