Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Dünyaya Türk Ordusunun gücünü bir kez daha gösterdik

Güncel

Osmaniye İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Zafer Tombul, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ne (CGC) iadeyi ziyarette bulundu. Tombul, ziyarette yaptığı açıklamada, CGC yönetimine iadeyi ziyarette bulunduğunu belirterek teşekkür etti.

Osmaniye İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Zafer Tombul, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ne (CGC) iadeyi ziyarette bulundu.

Tombul, ziyarette yaptığı açıklamada, CGC yönetimine iadeyi ziyarette bulunduğunu belirterek teşekkür etti.


Kentte halkın huzur ve güvenliği için çalıştıklarını ifade eden Tombul, “Jandarma olarak kentte 24 saat esasına göre çalışıyoruz. Osmaniyemizin huzuru için elimizden geleni yapıyoruz. Barış Pınarı Harekatında dünyaya Türk Ordusunun ve milletin gücünü bir kez daha göstermiş olduk” dedi.



CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu İkinci Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir de İl Jandarma Komutanı Tombul’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Barış Pınarı Harekatını desteklediklerini ifade eden Cihangir, “Askerlerimizin milli silahlarımızla donatılarak verdiği mücadele bizlerin gurur kaynağıdır. Orada Türkiye’nin gücünü bir kez daha göstermiş olduk. Silahlı Kuvvetlerimize bir kez daha başarı diliyoruz. İnşallah daha az kayıpla çok daha iyi sonuçla terör belasından kurtulacağız. Son yıllarda yapılan operasyonlar, terörle mücadelede büyük başarılar elde edilmeye başlanıldı. Diğer taraftan halkın bilinçlendiğini görüyoruz. Özellikle doğu bölgelerimizde devlet varlığını hissettirdiği zaman halkımızda devletimizin yanında olmaktadır. Ülkemiz her zaman dimdik ayaktadır. Güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.