Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Durmuşoğlu: Anneler, insana dünyada sunulmuş en büyük zenginlik

Güncel

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 10 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ayakları altına cennet vaat edilen annelerin en yegâne varlık ve yanı sıra insana dünya üzerinde sunulmuş en büyük zenginlik olduğunu ifade eden Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti: “İslam dini için annelerimiz oldukça önemli bir yere sahiptir.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 10 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ayakları altına cennet vaat edilen annelerin en yegâne varlık ve yanı sıra insana dünya üzerinde sunulmuş en büyük zenginlik olduğunu ifade eden Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:

“İslam dini için annelerimiz oldukça önemli bir yere sahiptir. “Cennet annelerin ayaklarının altındadır” hadisinde de bu açıkça ortaya konulmaktadır. Hiç karşılık beklemeden bizleri büyüten, ömrünü yavrusuna adayan, evladını doyurmadan kendisi yemeyen, bizleri canından bir parça olarak gören annelerimizi yılın sadece bir günü değil, her günü güzel şekilde hatırlayıp, yaşamın her anında sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamak tüm evlatların en asli görevleri arasında olmalıdır.

Bizler, “ana gibi yar olmaz” diyen, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir kültür ve geleneğin temsilcileriyiz. Bu anlayışla annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için önümüzdeki süreçte de kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

Hayatımızdaki ilk öğretmen, yol göstericimiz, koruyucumuz, yaşamdaki en büyük hazinemiz olan annelerimizi Anneler Gününü kutluyor, özellikle evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerinin ellerinden, bir evlatları olarak saygıyla öpüyorum.”
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.