Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Durmuşoğlu: Osmaniye'ye verilen yatırım teşvikleri 307 kat arttı

Güncel

TBMM Genel Kurulunda gündem dışı konuşan AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye'ye 2002'den bu yana 10,8 milyar lira tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi. Osmaniye'ye verilen yatırım teşviklerinin 307 kat arttığını kaydeden Durmuşoğlu, 2002'de yaklaşık 2 milyon lira olan yatırım teşvik tutarının 2018'de 614 milyona yükseldiğine dikkat çekti.

TBMM Genel Kurulunda gündem dışı konuşan AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye'ye 2002'den bu yana 10,8 milyar lira tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Osmaniye'ye verilen yatırım teşviklerinin 307 kat arttığını kaydeden Durmuşoğlu, 2002'de yaklaşık 2 milyon lira olan yatırım teşvik tutarının 2018'de 614 milyona yükseldiğine dikkat çekti.

Osmaniye'nin ülkemizin 41. büyük ekonomisi durumuna geldiğini ifade eden Durmuşoğlu, "Biz ülkemizin bekası için en çok şehit veren illerden olarak, vatan savunmasında gösterdiğimiz bu azmi, ülkemizin ihracat seferberliğinde, sanayileşme ve yüksek teknolojiye geçişte, sadece ülkemiz üzerinde uygulanmaya çalışılan ekonomik savaşta üzerimize düşeni yapmaya gayret edeceğiz." dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.