Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Emekli olan personele hizmet şeref belgesi verildi

Güncel

Osmaniye İl Özel İdaresi Müdürlüğünde emekli olan personele Hizmet Şeref Belgesi verildi. Genel Sekreter Mustafa Bolat, meclis salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, personellere emeklerinden dolayı teşekkür ederek, bunsan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk diledi.

Osmaniye İl Özel İdaresi Müdürlüğünde emekli olan personele Hizmet Şeref Belgesi verildi.

Genel Sekreter Mustafa Bolat, meclis salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, personellere emeklerinden dolayı teşekkür ederek, bunsan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk diledi.



Özel idare ailesinin büyük bir aile olduğunu ifade eden Bolat, şunları kaydetti:


“Görevlerine başladıkları ilk günden emekliliğe ayrıldıkları son güne kadar, kurumumuz farklı kademelerinde, tevdi edilen görevi en güzel şekilde yerine getiren, ilimizin daha yaşanabilir şehir olması için yapılan tüm projeler için emek veren personelimize teşekkür ediyorum. Emekli olan personelimizin emekli olmasının bir şey değiştirmediğini geniş bir aile olan Kurumumuzun birer fertleri olarak kalmaya edeceklerini ve Kurum olarak her durumda yanlarında olunacağız.”




Kurum adına yapılan hizmetlerden dolayı ayrı ayrı teşekkür eden Genel Sekreter “Emekliye ayrılan personelimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat yaşamalarını temenni ediyorum. Bundan sonra sizlerin daha iyi şartlarda yaşaması için bizler nöbete devam edelim” dedi.


Emekli personel Jeoloji Mühendisi Muhittin Yastı böyle bir törenin yapılmasının çok güzel ve onur verici olduğunu, çalışanın emeğine verilen bu değerden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, bu törenin düşünülmesinde ve düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eti.




Emekli olan Lütfi Demirtaş, “Bu törenden dolayı çok mutlu olduklarını ve emekliye verilen değerden dolayı herkese çok teşekkür ederiz” dedi.


Tören Hizmet Şeref Belgelerinin verilmesinden sonra toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.