Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Emniyet Müdürü Okumuş: Şanlı ordumuzun her daim yanındayız

Güncel

Osmaniye İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, "Barış Pınarı Harekâtı’nda görev alan tarihi zaferlerle dolu şanlı ordumuzun her daim yanında olduklarını bildirdi. Barış Pınarı Harekâtı’nın Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacı taşıdığını ifade eden Okumuş, "Harekatta görev alan tarihi zaferlerle dolu şanlı ordumuzun her daim yanındayız.

Osmaniye İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, "Barış Pınarı Harekâtı’nda görev alan tarihi zaferlerle dolu şanlı ordumuzun her daim yanında olduklarını bildirdi.

Barış Pınarı Harekâtı’nın Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacı taşıdığını ifade eden Okumuş, "Harekatta görev alan tarihi zaferlerle dolu şanlı ordumuzun her daim yanındayız. Rabbim Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan Şanlı Ordumuzun Mensubu tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Kalbimiz ve dualarımız Mehmetçiklerimizle, sefer bizden zafer Allah'tan" dedi.
Okumuş, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar temennisinde bulundu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.