Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Emniyet'ten 'kavga' açıklaması: İşlem yapılmadığı iddiaları asılsızdır

Güncel

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü, Cumartesi günü Fakıuşağı Mahallesinde kavgada gözaltına alınan 4 kişi ile ilgili sosyal medyada çıkan haberleri yalanladı.   Yazılı açıklamada şunlar kaydedildi; "18/04/2020 günü saat 18.


Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü, Cumartesi günü Fakıuşağı Mahallesinde kavgada gözaltına alınan 4 kişi ile ilgili sosyal medyada çıkan haberleri yalanladı.



 



Yazılı açıklamada şunlar kaydedildi;


"18/04/2020 günü saat 18.30 sıralarında ilimiz Fakıuşağı Mahallesinde 1 şahıs 4 kişilik bir grup şahıs tarafından darp edilmiş, olay yerine gelen 2 ekibimiz şüpheli şahısların mukavemeti ile karşılaşmıştır, gelen takviye ekiplerle birlikte mukavemet gösteren 4 şahıs kademeli şekilde zor kullanılarak etkisiz hale getirilmiş, etkisiz hale getirilen şahıslar gözaltına alınarak gereken işlemler için Asayiş Şube Müdürlüğümüze intikal ettirilmiş, olaya karışan şahıslara “Kasten Yaralama – Görevi Yaptırmamak İçin Direnme – Görevli Memura Mukavemet” suçlarından işlem yapılmış, 19/04/2020 günü şahıslar serbest bırakılmış olup şahıslar hakkındaki adli tahkikat devam etmektedir. Bazı sosyal medya hesaplarında şahıslara herhangi bir işlem yapılmadığı ile ilgili iddialar asılsız olup bu tür asılsız iddialara itibar gösterilmemesi gerekmektedir."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.