Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Emniyet'ten 'Üç Müslümanı cami avlusundan 50-60 polis, zırhlı araçlarla çıkardı!' paylaşımlarına açıklama

Güncel

Emniyet, bazı sosyal medya platformlarında Osmaniye’de üç Müslümanın camii avlusundan 50 60 kişilik polis ekibi tarafından ve zırhlı araçlarla çıkarıldıkları konusundaki paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı. İddiaların asılsız olduğu ve çarpıtmalara itibar edilmemesi istenen açıklamada, cami avlusundaki üç şahsın sosyal mesafeyi korumadıkları için uyarıldıkları ve herhangi bir müdahalede bulunmadan ayrılmalarının sağlandığı belirtildi.

Emniyet, bazı sosyal medya platformlarında Osmaniye’de üç Müslümanın camii avlusundan 50 60 kişilik polis ekibi tarafından ve zırhlı araçlarla çıkarıldıkları konusundaki paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı.

İddiaların asılsız olduğu ve çarpıtmalara itibar edilmemesi istenen açıklamada, cami avlusundaki üç şahsın sosyal mesafeyi korumadıkları için uyarıldıkları ve herhangi bir müdahalede bulunmadan ayrılmalarının sağlandığı belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı;

"16.05.2020 günü saat 21:30 sıralarında ilimiz Kadirli yolu üzeri İmamı Azam Camisi ile ilgili yapılan bir ihbarı değerlendirmek üzerine olay yerine Ekibimiz intikal etmiştir.

Camii avlusundaki Üç şahsın sosyal mesafeyi korumadıklarının tespiti üzerine korumaları gerektiği uyarısı yapılarak herhangi bir müdahalede bulunmadan ayrılmaları sağlanmıştır.

Emniyet Müdürlüğü olarak her türlü görevimizi ifa ederken özellikle Covit-19 salgınıyla mücadelemizde milletimizin güvenliği ve sıhhati bizim için önem taşımaktadır. Bu yüzden vatandaşlarımızın evde kalmaları, zaruri hallerde dışarıya çıkmaları, bu hallerde de sosyal mesafeyi korumalarını sağlamak asli görevimizdir.

Bazı sosyal medya hesaplarında asılsız iddialar ortaya atılmakta ve çarpıtmalar yapılmaktadır. Aziz milletimizin bu gibi asılsız iddialara ve çarpıtmalara itibar etmemelerini rica ederiz."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.