Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Engelliler Platformundan OKÜ Rektörüne tebrik ziyareti

Güncel

Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk, Altı Nokta Körler Derneği Osmaniye Temsilcisi Necdet Yılmazer, Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Zahide Aktürk, 7 Ocak Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Muttalip Altun ve İşitme Engelliler Derneği Başkanı Aslı Hakat, OKÜ Rektörü Prof. Dr.

Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk, Altı Nokta Körler Derneği Osmaniye Temsilcisi Necdet Yılmazer, Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Zahide Aktürk, 7 Ocak Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Muttalip Altun ve İşitme Engelliler Derneği Başkanı Aslı Hakat, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret etti.



Ziyarette konuşan Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk, “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından düzenlenen 2020 Engelsiz Üniversite Ödüllerinde OKÜ’nün birinci olmasından dolayı memnuniyetini ifade ederek bu başarıyı elde eden OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve ekibini kutluyorum.” dedi.



Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Rektör Prof. Dr. Murat Türk, "Üniversitemiz, Devletimizin bize verdiği imkânları en etkin ve etkili kullanarak YÖK’ün desteği ile belirlenen standartlara uygun olarak engelliler için uygun ortamlar hazırladı." diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.