Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Erdoğan ve Bahçeli'nin adını taşıyan projelere hibe destek

Güncel

Çevre Şehircilik Bakanlığı, Osmaniye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin adını taşıyan projelere 1 milyon 250 bin TL hibe destek verecek. Osmaniye'nin Tüysüz Belde Belediye Başkanı Veli Fidan, Devlet Bahçeli Mesire Alanı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ve Tüysüz Ekmek Fırını ve Unlu Mamulleri projelerine hibe destek verileceğini açıkladı.

Çevre Şehircilik Bakanlığı, Osmaniye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin adını taşıyan projelere 1 milyon 250 bin TL hibe destek verecek.

Osmaniye'nin Tüysüz Belde Belediye Başkanı Veli Fidan, Devlet Bahçeli Mesire Alanı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ve Tüysüz Ekmek Fırını ve Unlu Mamulleri projelerine hibe destek verileceğini açıkladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan MHP'li Başkan Fidan, "Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile ekonomik ve kırsal yatırımlarla ilgili vermiş olduğu destekle, beldemize gerçekleştireceğimiz Devlet Bahçeli Mesire Alanı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ve Tüysüz Ekmek Fırını ve Unlu Mamulleri projelerimiz için tahsis edilmiş 1.250.000,00 TL hibe desteğinden dolayı her aşamada yanımızda olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'ye teşekkür ediyorum.

Allah nasip ederse en kısa zamanda çalışmalarımıza başlıyoruz. Beldemizin daha yaşanılabilir bir hal alabilmesi adına Devlet Bahçeli Mesire alanı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ve Tüysüz Ekmek Fırını ve Unlu mamulleri işletmesinin yapılması için hibe desteği aldık. Bu desteği en iyi şekilde kullanarak Tüysüz'ümüze kavuşturabilmek için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Hizmete devam!" dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.