Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün, CGC'yi ziyaret etti

Güncel

Gelecek Partisi Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti. CGC Ali Türkmen Salonunda gerçekleşen ziyarette, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Hasan Hüseyin Bozok da yer aldı.

Gelecek Partisi Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.


CGC Ali Türkmen Salonunda gerçekleşen ziyarette, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Hasan Hüseyin Bozok da yer aldı.


CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, yerel basının sorunlarını anlattı.



Kentte günlük yerel gazetelerin büyük sorunlarla karşı karşıya olduğunu sürekli yayın yapan haftalık gazetenin ise bulunmadığını dile getiren Cihangir, “Gazete maliyetlerin artması, kamu kurum ve kuruluşlarının keyfi uygulamalarıyla basın ilan gelirleri azaldı. Gazetelerin ayakta durması bu sebeple güçleşti. Haftalık gazeteleri hiç saymıyorum. Gazeteciliği etkileyen bir konuda meslek artık evrim değiştiriyor. Artık dijital mecralar daha etkili olmaya başladı. Bütün bu konularla ilgili dosya hazırlandı. Gerekli mecralara ilettik. Ne olur bilemiyoruz” şeklinde konuştu.


Cihangir, Ahmet Davutoğlu liderliğinde yeni siyasi hayatına başlayan Gelecek Partisi’ne başarı diledi.



Gelecek Partisi Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.


Ahmet Davutoğlu önderliğinde doğru siyaset desturuyla yola çıktıklarını ifade eden Üstün, “Bildiğimiz doğru yolda Davutoğlu önümüzde hizmet için yola çıktık. Bizim yolumuzun doğru, yol arkadaşlarımızın doğru olması lazım. Biz ülkemizin akıbetinin hayırlı olması için varız.” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.