Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Genç Önder'den 10 bin öğrenciye 'Mevlid-i Nebi' etkinliği

Güncel

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı Gençlik Kolları tarafından “Mevlid-i Nebi” haftası dolayısıyla okullarda Gül Nebi (sav) isimli etkinlik düzenlendi.

Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanlığı Gençlik Kolları tarafından “Mevlid-i Nebi” haftası dolayısıyla okullarda Gül Nebi (sav) isimli etkinlik düzenlendi.



Osmaniye Genç Önder Başkanı Hakkı Yılmaz, Osmaniye’de18 okulda, 18 bin âlemin serdarı olan Efendimizi 18 programla anmak ve anlatmak için ''Gül Nebi'' etkinliği düzenlediklerini söyledi. Okullarda binlerce öğrenci ile bir araya gelerek Peygamberimizi ilahilerle, ezgilerle, marşlarla, şiirlerle ve yarışmalarla andıklarını ifade etti.


Gül Nebi (sav) programının, Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen bölümüne, Osmaniye valisi Ömer Faruk Coşkun da katıldı. Öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılanan vali Coşkun öğrencilerle birlikte sanatçılar tarafından seslendirilen eserlere eşlik etti.



Naatların okunduğu, yarışmaların düzenlenerek öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği Gül Nebi (sav)programlarında sahne alan sanatçılar Yusuf Karaburç ve Muharrem Şanaral, birbirinden güzel ilahi, ezgi ve marşlar okudu.



Önder Osmaniye İmam Hatipliler İl Başkanı Ömer Bahçeci de bu programların düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran Osmaniye valisi Ömer Faruk Coşkun’a ve sponsorlara teşekkür etti.

Osmaniye Genç Önder’in “Mevlid-i Nebi” haftası dolayısıyla düzenlediği ''Gül Nebi'' (sav) etkinlikleri 08-27 Kasım tarihleri arasında, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Bekir Evren İmam Hatip Ortaokulu, Çukurova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şirinevler İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu, Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu, Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu, Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Osmaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Hayrettin Mennan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Okulu, Mehmet Eminler İmam Hatip Ortaokulu, Oğuz Kağan Anadolu Lisesi, Bahçe Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kadirli Şehit İsmail Akduman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Düziçi İmam Hatip Ortaokulu, Düziçi Üsteğmen Yusuf Tunaboylu İmam Hatip Ortaokulu ve Düziçi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşiyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.