Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Gerçek Hayatlar, Gerçek Hikayeler

Güncel

Osmaniye’de Dünya Çiftçi Kadınlar Günü dolayısıyla “Gerçek Hayatlar, Gerçek Hikayeler” semineri düzenlendi. Ticaret Borsası salonunda düzenlenen seminere Yazar Ayşegül Kara Zorlu, konuşmacı olarak katıldı.

Osmaniye’de Dünya Çiftçi Kadınlar Günü dolayısıyla “Gerçek Hayatlar, Gerçek Hikayeler” semineri düzenlendi.

Ticaret Borsası salonunda düzenlenen seminere Yazar Ayşegül Kara Zorlu, konuşmacı olarak katıldı.


Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ali Kılıçkerser, Ticaret İl Müdürü Ayhan Bozok, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı, Denizbank Osmaniye Şube Müdürü Hasan Günenç, Yeni Hayat Hastanesi Müdürü Ali Taşçı ve Kurumsal İletişim Müdiresi Nursel Özdemir, Osmaniye İş Kadınları Derneği Başkanı Feride Demir, İskenderun Türk Kadınları Birliği Şube Başkanı Canan Gencer ve davetliler katıldı.



Bahçe Ziraat Odası Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada, “Gerek Dünya'da gerekse Türkiye'de tarımsal üretimin ve kırsal hayatın sürekliliğinin sağlanmasında, önemli rolü kırsal alanda yaşayan kadınlar üstlenmektedir. Bir güne sığdırdığımız anlamlı günü ve ülkemizin omurgası olan kadınlarımızın emeğinin her gün, her birey tarafından düşünülmesi gerekmektedir. Ve özellikle Dünya da birçok ülke açlıkla mücadeledeyken, biz ülkemizde önce tarıma sonra tarımın olmazsa olmazı kadınlarımızın değerini bilmeliyiz. Üretimin çok zor şartlarda yapıldığını aklımızdan çıkarmadan, kadınlarımızın güneş altında yandığını unutmadan, gıda alanında yaptığımız israfın gözden geçirilmesini önemle hatırlatır, Tüm çiftçi kadınlarımızın gününü ve her gününü somut olarak saygı ile kutluyoruz. Tarım ve Orman İl Müdürümüze desteklerinden dolayı, Yeni Hayat Hastanesi Müdürü Ali Taşçı’ya, Sosyal Sorumluluktaki duyarlı davranışından dolayı, Bahçe Meslek Yüksek Okulu Müdürü Bülent Yanıktepe’ye, ev sahipliğini üstlenen Osmaniye Baro Başkanı ve Yönetimine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne desteklerinden dolayı Bahçe Ziraat Odası Yönetimi olarak teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.



Program sonunda Yazar Ayşegül Kara Zorlu semineri vererek katılımcılara “Dut Ağacı” isimli kitabını imzalayıp verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.