Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Girişimci kadınlar, Genel Sekreter Bolat'ı ziyaret etti

Güncel

Osmaniye’de Mikro Kredi Uygulaması kapsamında üretim yapan girişimci kadınlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat’ı ziyaret etti. Micro Kredi Osmaniye Şube Sorumlusu Nadiriye Süer öncülüğünde yapılan ziyarette çalışmalar hakkında bilgi verildi.




Osmaniye’de Mikro Kredi Uygulaması kapsamında üretim yapan girişimci kadınlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat’ı ziyaret etti.

Micro Kredi Osmaniye Şube Sorumlusu Nadiriye Süer öncülüğünde yapılan ziyarette çalışmalar hakkında bilgi verildi.


Ziyarete, Mikro Kredi kapsamında çeyiz ve mefruşat işi yapan Ezel Besnek, Huriye Cevizci, yumurta ve civciv üretimi yapan Ayten Atlı, salça, konserve, tarhana işi yapan Songül Atmaca, yufka ekmek üreten ve kendisi de kadın işçi istihdam eden Sabahat Aydın yer aldı.

Girişimci kadınlar hayatlarından son derece memnun ve mutlu olduklarını, İl Özel İdaresinin Mikro Kredi noktasında sağladığı destek nedeniyle Vali Ömer Faruk Coşkun ve İl Genel Meclisine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Genel Sekreter Mustafa Bolat da ziyaret nedeniyle teşekkür ederek üreten insan olmanın hem kent hem de ülke için önemli olduğunu, bu nedenle kadınların emeğinin üretime dönüşmesinin daha da anlamlı olduğunu belirtti.












Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.