Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

'Göç, Güvenlik ve Sosyal Uyum' çalıştayı Adana'da düzenlendi

Güncel

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığı ile Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) iş birliğinde düzenlenen göç, güvenlik ve sosyal uyum konularının bölgesel düzeyde istişare edileceği “Göç, Güvenlik ve Sosyal Uyum Bölgesel Üst Düzey Çalıştayları”nın ikincisi Adana'da gerçekleştirildi. Çalıştaya İçişleri Bakan Yardımcıları Sayın İsmail Çataklı ile Prof.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığı ile Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) iş birliğinde düzenlenen göç, güvenlik ve sosyal uyum konularının bölgesel düzeyde istişare edileceği “Göç, Güvenlik ve Sosyal Uyum Bölgesel Üst Düzey Çalıştayları”nın ikincisi Adana'da gerçekleştirildi.

Çalıştaya İçişleri Bakan Yardımcıları Sayın İsmail Çataklı ile Prof. Dr. Sayın Tayyip Sabri Erdil, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Akdeniz Bölgesindeki illerin valileri, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz, BMMYK Türkiye Temsilci Vekili Giulia Ricciarelli-Ranawat, Akdeniz Bölgesindeki illerin belediye başkanları, rektörleri, il jandarma komutanları ve emniyet müdürleri, ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı.



Çalıştay’da; İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Tayyip Sabri Erdil, İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Çataklı, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz ve BMMYK Türkiye Temsilci Vekili Giulia Ricciarelli-Ranawat birer konuşma gerçekleştirdi.

Çalıştay, yapılan açılış konuşmalarının ardından gerçekleştirilen sunumlarla sürdü.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.