Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İhtiyaç sahibi ailelerin yüzü güldü

Güncel

Osmaniye Beşir Derneği ihtiyaç sahibi ailelere aylık yardım dağıtımlarını gerçekleştirdi. Beşir Derneği'nin "Para Geçmeyen Market" sloganıyla Türkiye genelinde açtığı Paylaşım Noktası mağazalarından ihtiyaç sahipleri faydalanmaya devam ediyor.

Osmaniye Beşir Derneği ihtiyaç sahibi ailelere aylık yardım dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Beşir Derneği'nin "Para Geçmeyen Market" sloganıyla Türkiye genelinde açtığı Paylaşım Noktası mağazalarından ihtiyaç sahipleri faydalanmaya devam ediyor.

Osmaniye’de yardım faaliyetlerine yıl boyunca ara vermeden devam eden Beşir Derneği, yardımseverlerin yapmış olduğu bağışlar ile Osmaniye merkez ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapıyor.



Osmaniye Beşir Derneği Temsilcisi Suat Kara, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Osmaniye Beşir Derneği olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Herkesin yüzünü çevirdiği bir yön vardır. Bu vesileyle bizlerde hayırlarda yarışınız. Her nerede olursanız, Allah sizleri mutlaka biraraya getirecektir. Şüphesiz Allah, herşeye güç yetirendir. Dinimizin emrettiği şekilde yardımlarımız devam ediyor” dedi.


Kara, bugün olduğu gibi bundan sonra da her ay düzenli olarak yardım dağıtımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.