Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İl Özel İdaresi, köylerde yapılacak yeni yatırımları belirliyor

Güncel

Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice ve Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Çona, Çürükarmut ve Karataş Köylerinde incelemede bulundu. Köylerle ilgili bölge hakkında bilgi alış verişinde bulunan heyet, bölgede sahada incelemesinde bulundu.

Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice ve Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Çona, Çürükarmut ve Karataş Köylerinde incelemede bulundu.

Köylerle ilgili bölge hakkında bilgi alış verişinde bulunan heyet, bölgede sahada incelemesinde bulundu.


Önce Karataş Köyüne daha sonrada Çona Köyü Çürükarmut mahallesini inceleyen ve bölge ile ilgili talep ve istekleri dinleyen heyet, başta Köy ve bağlıları ile yörede yapılacak tarım, orman hizmetleri ve yol çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu.

Daha sonra heyet, 2015 yılında yapılması planlanan ancak çeşitli sebeplerle inşaatına başlanılamayan, fakat yakın zamanda ihale edilerek inşaatına başlanılan Çona Köyü çok amaçlı; hem toplantı, düğün salonu, taziye yeri gibi köy halkının ihtiyacını karşılayacak hem de muhtarlık hizmetlerinin yürütülmesini sağlayacak olan salon inşaatını yerinde inceledi.
Heyetin ziyaretinden son derece memnun kalan Çona Köyü Muhtarı Ahmet Sünbül ve Karataş Köyü Muhtarı Sakıp Karataş ile vatandaşlar, “Taleplerini dinleyen, yapılan çalışmalarda desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz ve Milletvekillerimiz olmak üzere, Meclis Başkan ve üyelerimiz, Genel Sekreterimiz ve tüm çalışma ekibine teşekkür ederiz” dediler.

Ziyarette, Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Genel Sekreter Mustafa Bolat, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kadir Tohumcu, Su Kanal ve Tarımsal Hizmetler Müdürü Mustafa Demir, Merkez İl Genel Meclis üyeleri Hacı Bekir Dingil ve Osman Satık yer aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.