Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdüründen CGC'ye ziyaret

Güncel

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti. CGC Ali Türkmen salonunda gerçekleşen ziyarette, Uzman Yasemin Yıldırım ve Yusuf Yüksel de yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

CGC Ali Türkmen salonunda gerçekleşen ziyarette, Uzman Yasemin Yıldırım ve Yusuf Yüksel de yer aldı.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, ziyarette yaptığı açıklamada, yerel basının içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılarından bahsetti.

Basın kuruluşlarına destek çıkılması gerektiğini ifade eden Cihangir, “Kentte günlük gazetelerin geliri resmi ilanlar olurken artık kurum ve kuruluşların ilana çıkmadığını gözlemliyoruz. Ekonomik sıkıntılar sebebiyle haftalık gazeteler çıkmamaya başladı. Bu konuda genelde bir çalışma yapılması ve yerel gazetelerin desteklenmesi gerekmektedir” dedi.



Cihangir, konuşmasının devamında cemiyet, federasyon ve konfederasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş ise “Kurumsal yapımız yenilendi.Önceki yapıda sadece yerel medyayla ilgilenirken artık medyayı ilgilendiren her konu bizim sorumluluğumuzda.Ülkemizin koordinasyonu ve diplomasi ağının merkezi olan İletişim başkanlığının önemi büyük. Kurum olarak bir kamu diplomasisi görevimiz var. Ayrıca eski adı BİMER olan CİMER de iletişim başkanlığına bağlandı. Valilik kanalıyla yapılan başvurular bizim merkezimize geliyor. Kamu diplomasisi kavramı olarak bütün kamu kuruluşlarının, derneklerin, cemiyetlerin ve fikir kuruluşlarının bütün faaliyetlerini takip ediyoruz. Bu faaliyetlere Ocak ayından itibaren başladık. Vatandaşın her türlü sorununu çözmeye yönelik çalışıyoruz. Asla çözümsüz göndermiyoruz’’ şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.