Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İndirimden dolayı izdiham yaşanan mağaza sahibi konuştu

Güncel

Osmaniye’de indirim yapan ev eşyası mağazasında izdiham yaşanınca sosyal mesafe kuralları hiçe sayıldı.


Rahime Hatun Mahallesinde toptan satış yapan mağazasında fiyat indirimine gidildi.





Birçok ev eşyasında indirim olduğunu duyan vatandaşlar Kovid-19 salgınını hiçe sayarak mağazaya akın etti. İzdiham yaratan vatandaşları polis dışarı çıkardı. İndirimden dolayı mağazasında izdiham çıkan işyeri sahibi ise bazı müşterilerin aldıkları ürünlerin parasını ödemeden kaçtığını söyledi.









İşyeri sahibi Mehmet Nezir Badem; “Yaptığımız indirimden hiç bir şey anlamadık. Anında bir izdiham çıktı. Sosyal mesafe kurallarına kimse uymadığı için polis müdahale etti. Depomuzu su basması nedeniyle bu indirimi yapmıştık. Biz normalde toptan çalışıyoruz. Yağmur suyundan zarar gören bazı ürünlerimizin serisi bozulunca indirim yapıp bunları satmak istedik. Maalesef onu da yapamadık” ifadelerini kullandı.





Ailece toptan ev eşyası satışıyla uğraştıklarını belirten işyeri sahibi Badem, pandemi sürecinin de satışlarını olumsuz etkilediğini dile getirdi.





Mecburi olarak küçülmeye gittiklerini belirten Badem, yaklaşık 40-45 kişiyle çalışırken şimdi 7-8 kişiye düştüklerini söyledi. Vatandaşları sosyal mesafe, maske konusunda uyaran Badem, bu kurallara uyulmadığı takdirde esnafında bundan etkilendiğini sözlerine ekledi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.